Aanmelden

 

Na aanmelding door ouders, per telefoon of email, vindt er een intakegesprek plaats. Het kind is niet bij dit gesprek aanwezig, zodat ouders vrijuit kunnen praten over hun kind, de problemen en de gewenste veranderingen voor het kind.

Ter voorbereiding op dit gesprek vraag ik ouders een vragenlijst in te vullen en drie dagen voor de afspraak terug te sturen.

Verloop van de therapie

Na het intakegesprek met ouders, komt het kind gemiddeld tussen de 5 en 15 keer een uur naar therapie. In het begin zal dit wekelijks zijn. Afhankelijk van het probleem en de voortgang kunnen er na verloop van tijd wat langere periodes tussen de sessies zitten.

Kosten van de therapie

  •  Intake / oudergesprek: € 80
  •  Integratieve kindertherapie per sessie: € 80
  •  Oudergesprekken in de avonduren: € 95
  •  Verslaglegging t.b.v derden: € 95

Vergoeding zorgverzekering

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de therapie. Via de link kunt u een indruk krijgen wat uw verzekeraar vergoed:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie#vergoedingen. Aan deze informatie kan geen recht worden ontleent.

Informeer ook altijd zelf bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding u in aanmerking komt en welke ruimte u in uw aanvullende pakket al heeft gebruikt. Ook wanneer uw verzekeraar niet terug te vinden is in het overzicht. Hierbij kunt u de volgende gegevens gebruiken:

  • Op de gele weg is aangesloten bij de VIT. Beroepsvereniging voor therapeuten in de geestelijke gezondheidszorg. Lidcodenummer 533.17.A.
  • Lid van de NAP; Nederlandse associatie voor psychotherapie, registratienummer ECP-NL-599
  • AGB-codes zorgverlener Sylvia Jonkman: 94-012813 en 90-040186
  • AGB-codes praktijk Op de gele weg: 94-60005 en 90-18617

Voor meer informatie over o.a. vergoedingen en kwalificaties van de therapeut kunt u ook kijken op de volgende websites:  www.vit-therapeuten.nl  en www.nap-psychotherapie.nl

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Telefoonnummer

Uw bericht

De Therapeut

Sylvia JonkmanMijn naam is Sylvia Jonkman. Sinds 2006 heb ik een praktijk voor integratieve kindertherapie. Meer over mijn achtergrond leest u hier.

Contact Gegevens

Sylvia Jonkman
Integratief kindertherapeut
Telefoon: 06 – 252 006 03
Email: sylvia@opdegeleweg.nl